”U” Cluj a fost eliminată din Cupă după ce a condus din secunda 55. Un penalty controversat în fost decisiv

Foto: Dan Bodea

Drumul Universității Cluj în actuala ediție a Cupei României s-a oprit în sferturi de finală. ”Șepcile roșii” au condus încă din secunda 55, dar un penalty discutabil a întors soarta întâlnirii.

După victoria cu 2-1, de la Târgu Jiu, din prima etapă a noului an, chiar în fața adversarei din sferturi, Viitorul Pandurii, alb-negrii porneau favoriți și meciul a început perfect.

Universitatea a deschis scorul la chiar primul atac, Idan Golan catapultând balonul în plasa gorjenilor. Oaspeții au fost mai prezenți în preajma careului Universității, dar nu au reușit să fructifice niciuna dintre oportunități și a pauza scorul a rămas cel din minutul 1, favorabil lui ”U”.

Viitorul Pandurii a continuat să aibă posesia și în actul secund, iar în minutul 68 Andrei Antonie a dictat lovitură de la 11 metri pentru oaspeți după o intervenție imprudentă a lui Taub în propriul careu. Țegle a transformat și gorjenii au prins aripi.

Imediat după această fază, Buleică l-a faultat clar în careu pe Acka (foto), dar centralul Antonie Andrei s-a făcut că nu vede intervenția apărătorului gorjean și a dictat, culmea, fault în atac!

Din minutul 74 Universitatea a evoluat cu un om mai puțin, căpitanul Luchin văzând direct cartonașul roșu. Trei minute mai târziu Viitorul Pandurii a trecut în avantaj, Paraschiv reușind să înscrie cu un șut de la marginea careului. Același Paraschiv a dat lovitura de grație în minutul 86 și a stabilit scorul final, 3-1 pentru Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu