“U” Cluj, a doua victorie consecutivă în faţa lui Dinamo

Rugby-iştii de la Universitatea Cluj au învins, vineri, cu scorul de 27-10, pe Dinamo Bucureşti, într-un meci din cadrul etapei a IV-a a SuperLigii Naţionale. La capătul unui meci în care au fost superiori la toate capitolele, universitarii au obţinut a doua victorie consecutivă în faţa celei mai mari rivale din campionatul intern.

 

A fost o încleştare de forţă, viteză, inspiraţie şi suflet la capătul căreia balanţa s-a înclinat decisiv în favoarea Universităţii Cluj. Roşu, Paraschiv şi Cozma au culcat balonul în terenul de ţintă al oaspeţilor, iar Ionuţ Mazăre şi Vasile Paraschiv au transformat rând pe rând toate încercările şi loviturile de pedeapsă, aducând universitarilor un succes categoric.

 

Meciul nu a fost lipsit de incidente. Pe finalul partidei nervii dinamoviştilor au cedat şi unul dintre jucătorii alb-roşiilor a sărit la bătaie, moment în care s-a creat un meleu între oponenţii celor două echipe. În urma acestui rezultat Universitatea Cluj este neînvinsă în play-out-ul SuperLigii Naţionale şi este tot mai aproape de îndeplinirea obiectivului, locul 5 la finalul campionatului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu