U-BT, la al doilea meci amânat din noul sezon. Meciul cu CSO Voluntari se va juca la odată ce va fi anunțată ulterior

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Campioana României la baschet masculin U-BT Cluj-Napoca nu va disputa meciul cu CSO Voluntari, care ar fi trebuit să aibă loc vineri, de la ora 17:00. Ilfovenii au notificat Federația Română de Baschet și clubul clujean că nu pot organiza partida din cauza numărului mare de îmbolnăviri în rândul sportivilor și a stafului tehnic.

„În consecință, partida va fi reprogramată la o dată care va fi anunțată ulterior. Baschetbaliștii noștri vor continua pregătirea pe plan local până sâmbătă, atunci când vor pleca în Italia, pentru duelul de luni cu Brindisi, din cadrul grupelor Basketball Champions League”, au anunțat oficialii U-BT.

Este al doilea joc amânat în acest sezon al Ligii Naționale pentru U-BT, după cel din etapa a doua cu SCMU Craiova care ar fi trebuit să se dispute pe 6 octombrie.

Trupa lui Mihai Silvășan are un început de sezon excelent cu victorii pe linie în toate meciurile disputate în preliminariile Basketball Champions League, Supercupa României, Liga Națională de Baschet Masculin și în grupa G a Basketball Champions League.

La începutul săptămânii viitoare alb-negrii vor evolua în deplasare, cu Happy Casa Brindisi din etapa a doua a competiției continentale intercluburi.

Distribuie:

Postaţi un comentariu