U-BT joacă, miercuri, restanța SCMU Craiova. Campioana României mai are un joc amânat

U-BT Cluj-Napoca este de departe ea mai în formă echipă de baschet din România și are ocazia de a mai adăuga o victorie la șirul început în luna septembrie.

Cu victorii pe linie, în toate competițiile în care a fost, sau mai este implicată, preliminariile Basketball Champions League, Supercupa României, Liga Națională de Baschet Masculin și în grupa G a Basketball Champions League, trupa lui Mihai Silvășan caută un nou succes, miercuri, în Bănie, în restanța cu SCMU Craiova.

Meciul contând pentru etapa a doua din Liga Națională de Baschet Masculin (LNBM) ar fi trebuit să se dispute pe 6 octombrie, dar a fost reprogramat pentru 27 octombrie, de la ora 19:30.

Înaintea acestei întâlniri gazdele au trei victorii și un eșec în LNBM și se situează pe locul 7 al clasamentului, două poziții peste U-BT, care are, însă, două meciuri mai puțin disputate.

Celălalt joc amânat este cu CSO Voluntari. Echipa ilfoveană a informat Federația Română de Baschet și clubul U-BT Cluj-Napoca despre faptul că mai mulți jucători și membri ai staffului s-au infectat cu coronavirus și că nu pot organiza meciul ce ar fi trebuit să se dispute în 15 octombrie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu