U-BT Cluj-Napoca începe aventura în grupele Basketball Champions League. Accesul în sală este restricționat

Campioana României la baschet masculin U-BT Cluj-Napoca joacă, marți, primul meci în grupele Champions League. Alb-negrii primesc vizita formației Darussafaka Istanbul, fostă câștigătoare a EuroCup.

Trupa lui Mihai Silvășan are un început de sezon foarte bun, cu șapte victorii din tot atâtea meciuri disputate în preliminariile Basketball Champions League, Cupă și Supercupă și Liga Națională.

„Mă bucur că suntem aici, mă bucur că suntem în grupele Champions League și vom lua fiecare meci ca atare, încercând să schimbăm din mers modelul de antrenamente.

Dacă trebuie mai intens, dacă trebuie mai puțin intens, vrem să ne adaptăm la ce cerințe sunt și la felul cum îi simt pe băieți, până la urmă”, spunea Mihai Silvășan, după victoria categorică, 107-69, cu Steaua București, din prima etapă a Ligii Naționale.

La prima participare din istorie în această fază a Basketball Champions League, U-BT Cluj a fost repartizată în grupa G, alături de Darussafaka Tefken, Happy Casa Brindisi și Hapoel Holon. Înaintea primului joc, antrenorul Mihai Silvășan a analizat adversarele clujenilor.

„Darussafaka e o echipă ce a jucat acum câțiva ani în Euroligă, în EuroCup, competiție pe care a și câștigat-o, e o echipă de top din Turcia. Evoluează în play-off an de an și, cu siguranță, sunt o echipă puternică. Reprezentanta Italiei, din nou, același lucru. Holon a jucat anul trecut Final 8-ul din Champions League deci, cu siguranță, vor fi meciuri foarte puternice.

Însă, gândurile noastre în fiecare meci în care vom evolua vor fi doar la victorie. Nu ne este frică de nimeni. Respectăm echipele, de oriunde unde vin și ce nume au, dar și noi avem orgoliul nostru, valoarea noastră și trebuie să gândim așa, trebuie să gândim doar la victorie”, spune Mihai Silvășan.

Meciul U-BT Cluj-Napoca – Darussafaka Istanbul se joacă marți, 5 octombrie, de la ora 19:30, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Din cauza condițiilor generate de pandemia de coronavirus accesul fanilor în sală va fi restricționat în limita a 50% din capacitatea BTarena.

La meci au acces persoanele:
– vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 dacă au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
– persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2;
– copiii care au vârsta sub 12 ani nu au nevoie de test pentru acces.

Atestarea vaccinării sau vindecării de infecția cu virusul SARS-CoV-2 se realizează prin intermediul certificatelor digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19, în conformitate cu prevederile Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 68/2021 privind adoptarea unor măsuri pentru punerea în aplicare a cadrului european pentru eliberarea, verificarea și acceptarea certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID pentru a facilita libera circulație pe durata pandemiei de COVID-19, cu modificările și completările ulterioare.

Programul lui U-BT din Grupa G este următorul:

  • 6 octombrie: U-BT Cluj – Darussafaka;
  • 18 octombrie: Happy Casa Brindisi – U-BT Cluj;
  • 2 noiembrie: Hapoel Holon – U-BT Cluj;
  • 17 noiembrie: U-BT Cluj – Hapoel Holon;
  • 15 decembrie: U-BT Cluj – Happy Casa Brindisi;
  • 22 decembrie: Darussafaka – U-BT Cluj.
Distribuie:

Postaţi un comentariu