U-BT a câștigat meciul cu Hapoel Holon în Basketball Champions League. Final de meci nebun (Galerie foto)

Foto: Dan Bodea

U-BT Cluj-Napoca a obținut victoria după prelungiri în Basketball Champions League cu Hapoel Holon. Campioana României a câștigat cu scorul de 106-101 meciul disputat în grupa G și rămâne în cărțile calificării în faza următoare a competiției.

Alb-negri nu au intrat deloc bine în meci. Israelienii au controlat prima secvență de joc pe care și-au adjudecat-o cu scorul de 24-17. Al doilea sfert a fost echilibrat, dar și mult mai dinamic, trupa lui Mihai Silvășan arătând ca o echipă care poate să întoarcă soarta întâlnirii.

La pauza mare tabela indica 46-37 pentru formația vizitatoare care a reușit să mai pună două puncte în plus față de prima perioadă. Primele minute ale sfertului 3 au fost magice pentru alb-negrii care au reușit un run de 10 puncte și au trecut în avantaj.

Nu au reușit să se impună în timpul regulamentar (83-83) și astfel s-a intrat în prelungiri. Oaspeții au controlat perioada suplimentară, dar au uitat să-l marcheze cum se cuvenea pe Patrick Richard, iar coordonatorul echipei clujene a ieșit în evidență exact atunci când situația o impunea.

După o primă repriză la capătul căreia cele două echipe erau din nou la egalitate 94-94, Guzman și Stewart au înscris pentru U-BT, apoi a venit rândul lui Brown să contribuie cu 4 puncte esențiale și campioana României s-a impus cu 106-101, obținând un nou succes spectaculos.

Andrija Stipanovic a fost cel mai bun marcator al Clujului, cu 29 de puncte și 7 recuperări. Brandon Brown a marcat 20 de puncte cu 8 pase decisive, în timp ce Patrick Richard a înscris 17 puncte, cu 8 recuperări și 8 pase decisive.

Distribuie:

Postaţi un comentariu