”U” / Au întors meciul în repriza a doua

Cristina Laslo și colegele ei de la Universitatea Alexanrion Cluj nu au fost de acord cu scorul indicat de tabelă, la pauza meciului cu CSM Pliești (10-13) și au făcut o repriyă secundă de ținut minte, iar la final s-au impus cu 23-22 / Foto: Dan Bodea

Handbalistele de la Universitatea Alexandrion Cluj au reuşit un rezultat răsunător în confruntarea clu CSM Ploieşti, de care atrecut cu scorul de 23-22, într-un meci din cadrul etapei a XXII-a a Ligii Naţionale. Aşa cum o arată şi scorul final, înfruntarea dintre cele două echipe a fost una extrem de disputată, cu răsturnări spectaculoase de scor.

Prima repriză le-a aparţinut jucătoarelor oaspete, care au reuşit în permanenţă să se afle la conducere pe tabelă. Ba chiar, pe final de repriză, prahivencele au reuşit să se desprindă la trei goluri (10-13). Ce a urmat în repriza secundă pare desprins din filme.

Revenite de la cabine mult mai motivate, fetele antrenate de Carmen Amariei s-au apărat perfect şi au marcat de patru ori în primele 10 minute, trecând pentru prima oară la conducere (14-13). Meciul a continuat să fie echilibrat, până în momentul în care echipa vizitatoare le-a pierdut pe Sheiko și Ionescu, ambele primind cartonașe roșii.

De la scorul de 19-18, clujencele au punctat de trei ori consecutiv, prin Tetean, Paraschiv și Laslo și au rezolvat soarta meciului. Cele trei sportive au fost şi cele mai importante marcatoare ale Universităţii, Laslo cu 7 goluri, Paraschiv cu 6, respectiv Tetean cu 5 reuşite.

Distribuie:

Postaţi un comentariu