”U” / Al doilea eșec pentru ”Șepcile roșii”

Lorand Kovacs (foto, la minge) s-a accidentat în partida cu Unirea Tărlungeni şi ar putea absenta o perioadă mai lungă de la pregătirile lui "U" / Foto: Dan Bodea

Trupa de copii a Universității Cluj a pierdut, sâmbătă, al dpoilea meci consecutiv în Liga 2, scor 0-1, în deplasare la Unirea Tărlungeni. Meciul din cadrul etapei a III-a a fost la dispoziția gazdelor care au înscris repede primul gol, prim Coman, în minutul 8. Reușita atacantului brașovean a fost însă, anulată de centralul Emil Voicu, pe motiv de off-side.

Uniriștii au continuat să pună presiune pe poarta lui Niczuly a marcat din nou, de această dată regulamentar, prin același Coman, care a reluat cu capul un balon ajuns în careul de 6 metri al lui ”U”, după o lovitură liberă executată de Minciună. Până la pauză doar accidentarea căpitanului ”Șepcilor roșii”, Lorand Kovacs, din minutul 39, a fost singurul eveniment demn de consemnat.

Actul secund a fost echilibrat, dar jocul s-a disputat la mijlocul terenului, astfel că doar lovitura liberă executată de Calcan a mai dat ceva emoții puținilor spectatori din tribune. S-a terminat 1-0 în favoarea Unirii și devine tot mai clar că echipa lui Marius Popescu va avea o misiune aproape imposibilă, de a se salva de la retrogradare, în actualul campionat.

Distribuie:

Postaţi un comentariu