”U” / Adrian Falub merge în Emiratele Arabe Unite

Adrian falub negociază cu clubul Al Urooba din Emiratele Arabe Unite, unde va fi însoţit de staful său din campionatul trecut / Foto: Dan Bodea

După o nouă amânare a reunirii lotului, antrenorul Universității Cluj, Adrian Falub, a decis să dea curs ofertei de la gruparea Al Urooba din Emiratele Arabe Unite. Falub se află deja în Emirate unde îşi negociază contractul cu ocupanta locului 6 în precedenta ediţie a ligii a II-a. Conform unor surse ale Transilvania reporter, Adrian Falub a fost propus grupării arabe de bunul său prieten Ioan Andone.

Falub stabilise la data de 14 iulie startul pregătirilor pentru viitorul sezon, dar administratorul judiaciar al Universităţii, Marieta Anastasescu nu a reuşit să facă rost nici măcar de bani pentru chiriile jucătorilor. A doua reunire ar fi trebuit să aibă loc, miercuri 22 iulie, dar şi aceasta a fost reprogramată pentru data de 27 iulie. În aceste condiţii, Adrian Falub a decis să nu mai aştepte rezolvarea problemelor de la club.

”Într-adevăr, pot să confirm că am o ofertă de acolo, din Emiratele Arabe Unite. Totuși, deocamdată aștept să văd ce se va întâmpla cu Universitatea Cluj, eu am promis suporterilor că voi continua aici și în liga a doua. Noi avem 26 de jucători sub contract, iar pe data de 27 iulie ar urma să aibă loc reunirea. Vom vedea ce se va întâmpla”, a spus Falub, pentru digisport.ro.

Cel mai probabil Cristian Pojar, Marius Popescu şi Marius Şuler, secunzi lui Falub în campionatul trecut pe banca lui “U”, vor face parte din staful său şi în Emiratele Arabe Unite.

Distribuie:

Postaţi un comentariu