Galerie foto / Trofeul Champions League a poposit la Cluj

Miodrag Belodedici a prezentat trofeul Champions League publicului clujean / Foto: Dan Bodea

UEFA Champions League Trophy Tour a poposit astăzi la Cluj. Circa 200 de iubitori ai sportului rege au ținut morțiș să aibă o amintire cu cel mai râvnit trofeu al fotbalului european. Printre aceștia s-au numărat și jucătorii Sănătății Cluj, proaspăt eliminați din șaisprezecimile Cupei României. La eveniment au participat Miodrag Belodedici, singurul fotbalist român care a câştigat de două ori Cupa Campionilor, şi edilul Emil Boc.

„Este o onoare să fiu Ambasadorul UEFA Champions League Trophy Tour în România și mă bucur să fiu alături de clujeni în această zi. Cu toții visam să avem trofeul în țară, pentru că este cel mai important trofeu din fotbalul european. Este un prilej pentru fanii fotbalului să îl vadă și să se fotografieze cu el. Sper ca venirea trofeului să fie un impuls pentru fotbalul românesc, să fim cât mai buni și să avem performanțe europene. Clujul a avut deja o echipă în grupele Champions League, cine știe poate și Universitatea va ajunge într-o zi acolo”, a declarat Belodedici.

Trofeul, amplasat pe puntea unui vehicul special supraetajat, într-un balcon ceremonial, a putut fi fotografiat timp de trei ore de către publicul clujean. Trofeul va ajunge mâine la Brașov, după care va poposi două zile la București.

Până acum, trofeul a putut fi admirat pe viu în 13 țări europene diferite, parcurgând peste 10.500 km pentru a ajunge la 480.000 de fani și a le oferi oportunitatea extraordinară de a face peste 116.000 de fotografii cu trofeul iconic.

Galerie foto realizată de Dan Bodea

[nggallery id=182]

Distribuie:

Postaţi un comentariu