Trei echipaje clujene în Top 6 la Raliul Transilvaniei

Lider în clasamentul general al Campionatului Naţional de Raliuri al României, Simone Tempestini, a dominat categoric prima zi a Raliului Transilvaniei de la Cluj

În prima zi a Raliului Transilvaniei nu a produs nicio surpriză, liderul clasamentului general al piloților, Simone Tempestini terminând pe prima poziție a întrecerii de la Cluj. Grație evoluțiilor extrem de sigure pe toate probele speciale, Tempestini junior s-a distanțat la 6, 7 secunde de principalul contracandidat la câștigarea raliului, Bogdan Marișca, situat pe poziția secundă la finalul primei zile.

În prima parte a clasamentului zilei întâi a intrat și liderul echipei Napoca Rally Academy, Marco Tempestini, care a început foarte bine întrecerea, cu victorie în  superspeciala din parcarea Polus Center. Ulterior Tempestini senior a întâmpinat probleme tehnice şi a fost penalizat cu -20 de secunde. Dacă se va impune în actuala ediţie a Transilvania Rally, Simone Tempestini va obţine al patrulea succes stagional în Campionatul Naţional de Raliuri al României, întrecere în care este lider autoritar.

Distribuie:

Postaţi un comentariu