Teodora Meluță, multiplă campioană cu ”U” Olimpia Cluj a semnat cu Poli Timișoara, noua forță din fotbalul feminin din România

Sportiva de 22 de ani și-a încheiat contractul cu gruparea FF Lugano 1976, din prima ligă a Elveției și a ales să revină în România, dar nu la ”U” Olimpia Cluj unde a jucat între 2015 și 2021, ci la Poli Timișoara, echipă pregătită de clujeanul Mirel Albon.

”Am ales Politehnica Timișoara pentru că am încredere că Șefu’, așa cum îi spun eu domnului Mirel Albon, poate să construiască un proiect sănătos, pe termen lung, care să aducă lucruri pozitive în fotbalul feminin românesc.

Apreciez foarte mult faptul că toți cei din staff și conducere au înțeles că trebuie răbdare în procesul meu de recuperare și îmi sunt alături pentru a mă reface complet și pentru a reveni cât mai repede pe teren să ajut echipa în obținerea rezultatelor pozitive”, a declarat Teodora Meluță.

Sportiva are în palmares cinci titluri naționale consecutive și două Cupe ale României și a fost desemnată ”Fotbalista anului în România”, în 2018 și 2019. Născută la București, Teodora s-a apucat de fotbal la 9 ani și până la 14 ani a jucat și s-a antrenat numai alături de băieți.

În urmă cu șase ani a fost transferat la Olimpia Cluj și de atunci cariera ei s-a împlinit. În martie 2015, pe când avea doar 15 ani, Teodora a debutat în echipa națională a României, fiind cea mai tânără jucătoare care a îmbrăcat tricoul primei reprezentative.

Distribuie:

Postaţi un comentariu