Teodora Meluță a semnat în Elveția! ”U” Olimpia rămâne fără cea mai valoroasă jucătoare din ultimii ani

Foto: Dan Bodea

Cea mai importantă jucătoare a echipei feminine de fotbal ”U” Olimpia Cluj, Teodora Meluță, a semnat cu gruparea FF Lugano 1976, din prima ligă a Elveției. Multipla campioană a României își pierde astfel, cea mai valoroasă jucătoare din ultimii ani.

În vârstă de 21 de ani, Teodora are în palmares cinci titluri naționale consecutive și două Cupe ale României și a fost desemnată „Fotbalista anului în România”, în 2018 și 2019. Născută la București, Teodora s-a apucat de fotbal la 9 ani și până la 14 ani a jucat și s-a antrenat numai alături de băieți.

În urmă cu șase ani a fost transferat la Olimpia Cluj și de atunci cariera ei s-a împlinit. În martie 2015, pe când avea doar 15 ani, Teodora a debutat în echipa națională a României, fiind cea mai tânără jucătoare care a îmbrăcat tricoul primei reprezentative.

„Au fost 6 ani plini de emoție și de mândrie, de fericire dar și de tristețe! Sunt fericită că am făcut parte din familia Olimpia, că am reușit să îmbrac echipamentul campioanei României, că am reușit să câștig titluri și Cupe ale României împreună cu această echipă! 6 ani în care am trăit toate emoțiile posibile.

Venirea la Cluj a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat și datorită Olimpiei sunt jucătoarea de astăzi. Le mulțumesc părinților că m-au susținut și mă susțin tot timpul pentru orice decizie iau. O parte din sufletul meu o să rămână mereu la Cluj! Acum urmează un nou capitol în viața mea și abia aștept sa văd ce îmi oferă viața. Pe curând!”, a scris Teodora pe Instagram.

„Mulțumim Teodorei Meluță pentru toate realizările alături de clubul nostru, succes în continuare și o așteptăm oricând acasă!”, se arată într-un comunicat al Universității Olimpia Cluj.

Distribuie:

Postaţi un comentariu