Tenis/Au renunţat la armamentul din dotare în favoarea rachetelor

Jandarmeritele au fost şi ele la înălţime la această competiţie

Timp de trei zile terenurile de tenis ale Bazei Sănătatea au găzduit etapa finală a Campionatului de Tenis al Ministerului Afacerilor Interne.

La competiție au participat 90 de polițiști, pompieri, polițiști de frontieră, jandarmi de la toate structurile M.A.I din țară.  Concursul s-a desfășurat la categoriile de vârstă, femei, bărbați sub 35 de ani, peste 25 de ani, 40 și 45 de ani, iar câștigătorii la fiecare categorie au fost premiați cu medalii și diplome.

Competiţia a fost dominată de jandarmi care au câştigat la toate categoriile iar dintre sătmăreni cel mai bun rezultat l-a obţinut chestorul Liviu Tăut care s-a clasat pe cinci la categoria plus 45 ani.
Competiția a fost organizată de Centrul Cultural al M.A.I. și  s-au implicat toate structurile M.A.I. din judeţ – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei – beneficiind şi de sprijinul Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret Satu Mare.

Distribuie:

Postaţi un comentariu