Tenis / Un jucător român, în semifinalele BT Open 2014

Dragoş Mîrtea este singurul tenismen român calificat în semifinalele turneului Futures de la Cluj-Napoca

Dragoş Mîrtea este singurul jucător român de tenis calificat în semifinalele turneului Futures, BT Open 2014, care se desfăşoară în aceste zile la baza sportivă Winners. Mîtrea s-a calificat în penultimul act al competiţiei trecînd de Teodor Crăciun, scor 6-2, 6-1. În semifinale Dragoş Mitrea îl va întâlni pe francezul Mathias Bourgue, care a trecut în sferturi de un alt tenismen român, Drarius Brăguşi, de care a dispus în două seturi, scor 6-2, 6-1.

În cea de a doua semifinală se întâlnesc, vineri, spaniolul Oriol Roca Batalla (favorit numărul 1) şi italianul Marco Bortolotti. Spaniolul a gtrecut în sferturi de clujeanul Patrick Ciorcilă (2-6, 6-3, 7-5), iar Bortolotti a beneficiat de abandonul francezului Maxime Chazal. Joi, s-au disputat şi semifinalele turneului de dublu.

În primul meci, perechea Andrei Apostol / Teodor Leahu (România) a eliminat principalii favoriţi ai întrecerii, Alexandru Carpen (România) / Marcin Gawron (Polonia), scor 6-0, 6-1. În celalalt meci, cehii Jan Kuncik şi Dominik Suc, capi de serie numărul 2, au trecut de perechea moldoveană Babinciuc / Ciumac, scor 6-4, 6-2. Turneul găzduit de Cluj-Napoca este dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari.

Distribuie:

Postaţi un comentariu