Tenis / Simona Halep, curtată de IMG World

După participarea la Bucharest Open, Simona Halep va merge în SUA pentru a semna un contract de reprezentare cu IMG Wolrd

Jucătoarea română de tenis Simona Halep participă în aceste zile la Bucharest Open, turneu dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari, iar săptămâna viitoare va merge în Statele Unite ale Americii unde este așteptată să negocieze un contract de reprezentare cu firma de management sportiv IMG World.

Rezultatele excelente obținute de Simona Halep în acest an și ascensiunea în top 3 în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis i-au adus româncei recunoașterea mondială. Halep este foarte aproape să semneze un contract de reprezentare cu IMG World, firma de management sportiv care se ocupă de imaginea celor mai mari sportivi ai planetei, printre aceștia numărându-se fotbalistul David Beckham și baschetbalistul Kobe Bryant.

Discuţiile au fost demarate încă de la Londra şi ar urma să fie încheiate cu ocazia ultimului turneu de Grand Slam, US Open, care va avea loc peste două săptămâni. IMG World mai are colaborări cu Maria Şarapova şi Novak Djokovic. Din contractele de publicitate cu agenția americană cei doi jucători de tenis au reuşit să câştige cel puţin dublu faţă de premiile încasate la turneele din circuitul mondial. Cei mai bine plătiți jucători de tenis, din publicitate, sunt Roger Federer și Maria Şarapova, cu 45, respectiv 30 de milioane de dolari.

Distribuie:

Postaţi un comentariu