Tenis / Sharapova, coşmarul Simonei

Simona Halep a pierdut 5 din 5 meciuri disputate în compania Mariei Sharapova

Simona Halep a fost învinsă, din nou, de Maria Şarapova. Rusoaica s-a impus vineri noaptea, în trei seturi, 3-6, 6-4, 6-4, în faţa româncei, în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. Pentru Halep aceasta este a 5-a înfrângere din tot atâtea întâlniri cu Sharapova. Românca a început foarte bine primul set şi a dominat-o total pe a 5-a favorită a turneului Premiere 5 de la Cincinnati.

La scorul de 4-1 pentru Halep rusoaica a cerut time-out pentru a primi indicaţii de la antrenorul ei şi a trecut la intimidarea româncei prin toate trucurile posibile. Simona Halep, numărul 2 mondial, şi-a adjudecat primul set, cu 6-3. Sharapova a intrat la cabine unde a zăbovit mai bine de 5 minute, iar la reluarea meciului a întârziat fiecare serviciu.

Rusoaica a câştigat următoarele două seturi cu acelaşi scor 6-4, 6-4. “Pentru data viitoare imi doresc sa fiu mult mai agresiva”, a declarat Halep dupa meci, conform site-ului oficial al turneului de la Cincinnati. Pentru calificarea în sferturile de finală românca va încasa un cec în valoare de 64.170 de dolari şi va primi 190 de puncte WTA.

Anul trecut Halep a atins tot faza sferturilor de finală, fiind eliminată de Serena Williams. Simona Halep va participa săptămâna viitoare la turneul Premier de la New Haven, unde este şi deţinătoarea trofeului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu