Tenis / Revanșa Simonei

Victorie uriaşă pentru Simona Halep la Turneul Campionelor! Românca a învins-o categoric pe învingătoarea de la US Open, Flavia Penetta, în primul meci al competiţiei. Românca și-a luat astfel, o binemeritată revanșă. Halep a învins-o în primul meci de la ultimul turneu important al anului pe Flavia Penetta, deţinătoarea trofeului US Open şi cea care a eliminat-o în semifinalele competiţiei americane.

Halep a câştigat primul set categoric cu 6 la 0, după un joc pe care l-a dominat autoritar, căruia Penneta nu a reuşit să îi facă faţă. În actul secund românca a început ezitant, însă şi-a revenit repede şi s-a impus cu 6 la 3. ”Am început foarte bine meciul, am amintiri frumoase de anul trecut. Am dat totul pe teren în primul set, am fost rapidă, inteligentă şi agresivă.

M-am bucurat de acest meci. Mă bucur că m-am întors, îmi place să joc aici. Vă mulţumesc din suflet că aţi venit”, a declarat Simona Halep imediat după primul triumf de la Turneul Campioanelor. Românca le mai are de înfruntat în grupa roşie pe Agneska Radwanska şi pe Maria Şarapova în săptămâna ce urmează.

Distribuie:

Postaţi un comentariu