Tenis / Halep a ”zdrobit-o” pe Williams

Simona Halep a câştigat pentru prima oară în carieră, scor 6-0, 6-2, în faţa liderului mondial Serena Williams, la Turneul Campioanelor

Simona Halep a învins-o pe Serena Williams, liderul mondial în clasamentul WTA, cu scorul de 6-0, 6-2, obținând astfel, cea mai importantă victorie din carieră. Românca a avut o evoluție halucinantă în fața amercicancei pe care nu o învinsese niciodată, până miercuri. În precedentele 3 întâlniri americanca se impusese de fiecare dată în fața Simonei. Victoria de la Turneul Campioanelor mai consemnează un lucru care dă greutate succesului.

În întreaga ei carieră Serena a pierdut un set la zero în fața a doar 7 sportive, Simona Halep fiind a opta tenismenă din lume care reușește această performanță. O altă premieră este faptul că Halep a obținut cu această ocazie primul succes în fața unei jucătoare de Top 3. În primul meci din Turneul Campioanelor Simona Halep a trecut de canadianca Eugenie Bouchard, cu scorul de 6-2, 6-3 și o va întâlni în ultimul meci pe Ana Ivanovic. Serena Williams este deținătoarea trofeului oferit de organizatorii Turneului Campioanelor.

Distribuie:

Postaţi un comentariu