Tenis / Halep a trecut de Knapp la Australian Open

Simona Halep şi-a respectat statutul de favorită la Australian Open şi a eliminat-o uşor pe Karin Knapp în primul tur

Primul tur al Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului în circuitul feminin mondial de tenis, le-a adus față în față pe Simona Halep, numărul 3 mondial și a treia favorită la câștigarea întrecerii de la Antipozi, și Karin Knapp, ocupanta locului 53 în ierarhia WTA.

Cele două sportive s-au înfruntat, luni noaptea, pentru prima oară în carieră, iar victoria a revenit Simonei, care s-a impus în două seturi, cu scorul de 6-3, 6-2. Doar începuturile fiecărui set au fost echilibrate, cu un ușor avantaj de partea italiencei însă, de fiecare dată Halep a gestionat perfect situația și a reintrat în joc furibund.

Impresia generală a fost că Simona a dominat tactic partida, reușind să impună ritmul de joc pe care ea și l-a dorit. Pentru victoria din primul tur al Australian Open, Simona Halep și-a asigurat un cec în valoare de 60 de mii de dolari și 45 de puncte WTA, iar în etapa următoare a turneului o va întâlni pe Jarmila Gajdosova, reprezentatnta gazdelor care a trecut în turul inaugural de Alexandra Dulgheru, în două seturi, scor 6-3, 6-4.

Distribuie:

Postaţi un comentariu