Tenis / Halep a trecut cu emoţii în turul 2

Jucătoarea română de tenis, Simona Halep (numărul 3 în clasamentul WTA) s-a impus, luni dimineaţă, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-3, în faţa numărului 53 mondial, germanca Annika Beck. Graţie acestei victorii Simona Hale s-a calificat în turul doi al turneului de la Shenzhen (China), turneu dotat cu premii totale în valoare de 500.000 de dolari.

Aşa cum o arată şi scorul Halep a avut un meci extrem de dificil, în primul set românca nereuşind niciun break. Nemţoaica a dictat ritmul în prima parte a meciului şi a pus-o în dificultate pe Halep, reuşind să-şi adjudece primul set cu 6-4 spre surprinderea tuturor.

Cu un moral foarte bun după ce a câştigat turneul din Luxembourg, ultimul al anului trecut, Beck a început în forţă şi actul secund însă, Halep a reuşit să gestioneze perfect jocul şi s-a impus cu acelaşi scor cu care cedase în primul set. Ultimul act a fost la discreţia Simonei Halep care şi-a etalat încă o dată jocul care a dus-o până pe treapta a treia a podiumului mondial şi s-a impus cu 6-3, după o oră şi 53 de minute de joc.

În turul doi al turneului din China, Simona o va întâlni pe Natalia Vikhlyantseva, din Rusia, jucătoare clasată pe poziţia 588 WTA.

Distribuie:

Postaţi un comentariu