Tenis / Halep s-a oprit în semifinalele Indian Wells

Simona Halep s-a oprit în semifinalele turneului de la Indian Wells dar este tot mai aproape de careul de aşi în topul mondial

Jucătoarea română de tenis Simona Halep s-a oprit în semifinalele turneului de la Indian Wells, dotat cu premii în valoare totală de 5.946.740 dolari, fiind învinsă de poloneza Agnieszka Radwanska, după o oră şi 23 minute de joc. De numai două seturi a avut nevoie Radwanska pentru a accede în finala turneului WTA din California, scor 6-3, 6-4.

Simona Halep era cotată cu şansa a 6-a la câştigarea acestui turneu. Performanţa sa i-a adus un cec de 225.000 dolari şi 390 puncte WTA care o vor propulsa, începân de luni, pe locul 5 în ierarhia mondială a jucătoarelor de tenis de câmp, acesta fiind cel mai bun loc ocupat de o jucătoare română de tenis în ierarhia profesionistă.

Simona Halep are în palmares şapte titluri WTA din tot atâtea finale jucate şi are cele mai multe victorii, 57, în circuitul profesionist feminin (WTA), într-un clasament pe ultimele zece luni, devansându-le în această ierarhie pe Serena Williams, liderul mondial, 51 victorii, şi pe poloneza Agnieszka Radwanska, 49 victorii.

Distribuie:

Postaţi un comentariu