Tenis / Halep s-a calificat în semifinale la Toronto

Simona Halep a avut o revenire spectaculoasă în fața polonezei Agneska Radwanska și s-a calificat în semifinalele turneului de la Toronto

Simona Halep, numărul 3 în ierarhia mondială a jucătoarelor de tenis, s-a calificat, vineri seară, în semifinalele turneului de la Toronto, învingând-o în trei seturi pe Agneska Radwanska, scor 0-6, 6-3, 6-1. Aşa cum o arată şi scorul, românca a început foarte slab înfruntarea cu jucătoarea poloneză, aceasta adjudecându-şi primul set în ceva mai mult de 20 de minute.

Nici în debutul setulului doi Simona Halep nu părea să-şi revină, dar după un prim game pierdut (al şaptelea la rând), a renăscut şi a pus stăpânire pe joc şi a dus scorul la 3-1. Următoarele două game-uri şi le-a adjudecat Radwanska, după care constănţeanca a fost de neoprit, până la finalul partidei.

Pentru Halep, succesul de la Toronto a reprezentat victoria cu numărul 300 din întreaga carieră, obţinând şi cea de a cincea calificare într-o semifinală, în cele 6 turnee pe suprafaţă hard în care a evoluat în acest an. În turul următor, Halep va da piept cu învingătoarea dintre italianca Errani și Tsurenko, din Ucraina.

Distribuie:

Postaţi un comentariu