Tenis / Halep, pentru a doua oară în semifinale

Simona Halep va disputa anul acesta a doua semifinală consecutivă la Indian Welles

Jucătoarea română de tenis, Simona Halep, s-a calificat pentru a doua oară consecutiv în semifinalele turneului de la Indian Welles, după ce a trecut de Carla Suarez Navaro în trei seturi, scor 5-7, 6-1, 6-1. La fel cum a evoluat şi în precedentele partide din California, Simona Halep a început ezitant meciul cu Navaro, astfel că, spaniola a dominat primul setu de la un capăt la altul, românca făcând eforturi să ţină aproape de adversară ei.

Încă de la primele schimburi de mingi din setul doi, Halep s-a dezlănţuit şi nu a mai lăsat niciun unghi pe care Navaro să-l atace. Victoria în faţa tenismenei spaniole îi aduce Simonei Halep a doua calificare îm semifinale, unde o va întâlni pe lidera clasamentului mondial, Serena Williams.

Turneul de la Indian Welles face parte din categoria Grand Slem şi este dotat cu premii în valoare tottală de 5, 4 milioane de dolari. Pentru performanţa sa Halep şi-a asigurat un cec de 220.000 de dolari şi 390 de puncte WTA, ceea ce îi va permite să-şi păstreze poziţia a treia în clasamentul mondial al jucătoarelor de tenis de câmp.

Distribuie:

Postaţi un comentariu