Tenis / Halep a desființat-o pe Hantuchova

Favorită numărul 1 în turneul dela Dubai, Siomna Halep a intrat perfect în competiţie, 6-2, 6-0, cu Daniela Hantuchova

Simona Halep a debutat perfect la turneul de la Dubai. Tenismena din România a trecut fără emoții de Daniel Hantuchova cu scorul de 6-2, 6-0. Jucătoarea din Slovacia a câștigat la sfârșitul săptămânii trecute primul turneu din carieră, la Pattaya City și, datorită acestui succes a urcat în primele 50 de jucătoare ale lumii.

Halep a arătat o formă sportivă foarte bună și a tranșat repede confuntarea cu Hantuchiva și așteaptă meciul din optimile de finală, programat miercuri, cu Tsvetana Pironkova. Prin victoria din turul 2 al turneului de la Dubai, Simona Halep și-a asigurat 105 puncte WTA și un cec în valoare de 26.000 de dolari.

Sioman Halep a căzut la începutul acestei săptămâni o poziție în clasamentul WTA, de pe trei pe patru, dar nu pentru că ar fi avut evoluții mai puțin convingătoare, ci din cauza modificărilor de ”rang” ale unor turnee.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. DAC says:

    A fost un meci foarte dezechilibrat insa nu din cauza lui Hantukova. La unele mingi am avut senzatia ca e un program care muta fileul si chiar optica terenului. Am fost surprins negativ de garda masculina din teren si ca la plecar erau urmate de cate 2 barbati arabi in civil de parca ar fi fost arestate.

Postaţi un comentariu