Tenis de masă/ România întâlneşte Austria la mondiale

Bernadette Szocs şi colegele ei de la echipa naţională de tenis de mas a României trebuie să învingă, miercuri, Austria, pentru a spera la o calificare în fazele superioare ale Campionatului Mondial

Echipa feminină de tenis de masă a României întâlneşte miercuri reprezentativa similară a Austriei, înr-un meci din cadrul Campionatelor Mondiale pe echipe care se desfăşoară în aceste zile la Tokyo, în Japonia. România şi Austria sunt adversare directe în lupta pentru locul 3 în faza grupelor, poziţie ce dă dreptul de joc în faza superioară a mondialelor din acest an.

„Tricolorele” vin după două înfrângere, scor 1-3, respectiv 0-3, în faţa echipelor naţionale ale Coreei de Nord şi a Chinei, cputantele primelor două locuri în grupă. Poziţia a III-a este ocupată de Austria, cu 5 puncte, iar România este pe patru, cu 4 puncte. După meciul cu Austrua, programat miercuri, echipa naţională a ţării noastre va întâlni joi, formaţia Poloniei.

Pentru a fi sigure de calificare Bernadette Szocs şi colegele ei trebuie să câştige aceste ultime două partide din grupă.

Distribuie:

Postaţi un comentariu