UPDATE Tenis de masă /România și-a asigurat medaliile de bronz la europene

Daniela Dodean şi Eliza Samara au dus echipa României în semifinalele Campionatului European de tenis de masă

Echipa feminină de tenis de masă a României s-a calificat, sâmbătă, în semifinalele Campionatului European care se desfăşoară în aceste zile la Schwechat din Austria. România a evoluat în componenţa Daniela Dodean/Eliza Samara/ Bernadette Szocs şi s-a impus cu scorul de 3-0 în faţa Ungariei.

Dodean a avut un meci greu în faţa jucătoarei Petra Lovas. Românca a fost condusă cu 2-0 la seturi dar a revenit spectaculos şi a trecut de unguroaică cu scorul general de 3-2, pe seturi 11-13, 9-11, 11-6, 11-6 şi 11-7. Eliza Samara a avut ceva mai puţine emoţii în fața Georgianei Pota şi s-a impus cu 3-1 la seturi (11-8, 7-11, 11-7, 11-7).

În cel de al treilea meci Bernadette Szocs a întrecut-o cu 3-0 (11-9, 11-6, 11-9) pe Szandra Pergel. Grație acestor rezultate România, vicecampioana continentală în exercițiu, are asigurată medalia de bronz. În penultimul act al întrecerilor din Austria tricolorele vor întâlni Rusia.

La ediţia din acest an a Campionatelor Europene de tenis de masă sunt prezenţi şi sportivii bistriţeni Bernadette Szocs, la feminin, respectiv Adrian Crișan și Hunor Szocs în echipa masculină.

Distribuie:

Postaţi un comentariu