Tenis / Crivoi şi Bourge merg ceas la BT Trophy

Favoritul numărul 2 al turneului futures BT Tropfy, Mathias Bourge (foto), a avut nevoie de 3 seturi pentru a-l elimina pe Alexandru Carpen din optimile de finală al întrecerii / Foto: Dan Bodea

Tenismenul român Victor Crivoi, cap de serie numărul 1, a trecut în două seturi, miercuri, cu scorul de  6-1, 6-4, de Teodor Marin şi s-a calificat în sferturile de finală ale turneului Futures BT Tropfy. Competiţia este dotată cu premii totale în valoare de 15.000 de dolari şi se desfăşoară în aceste zile în complexul sportiv din Parcul Rozelor. Tot miercuri favoritul numărul 2 al turneului, francezul Mathias Bourge a trecut de Alexandru Carpen, scor 6-0, 7-6, şi s-a calificat în faza următoare a întrecerii.

Alături de cei doi favoriţi ai întrecerii, în sferturile de finală s-au mai calificat doi sportivi din România. Este vorba despre Dragoş Ignat care l-a învins cu scorul de 6-2, 6-4, pe Vlad Cornea şi Luca tatomir care a dispus în trei seturi de ucraineanul Vadim Alekseenko, scor  6-2, 2-6, 6-3. În urma rezultatelor înregistrate în optimile de finală s-a stabilit şi tabloul sferturilor, meciurile urmând să se dispute, joi, după următorul program:

Teren 1
Ora 12.30: Victor Crivoi (ROU) vs. Dragoș Ignat (ROU)
Urmat de: Laslo Djere (SRB) vs. Enzo Couacaud (FRA)
Teren 7
Ora 12.30: Nicola Ghedin (ITA) vs. Mathias Bourgue (FRA)
Urmat de: Luca Tatomir (ROU) vs. Peter Torebko (GER).

Semifinalele sunt programate vineri, iar sâmbătă se va disputa finala turneului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu