Tempestini junior ia startul în Raliul Finlandei

Simone Tempestini și Dorin Pulpea au ales să concureze cu o mașină Skoda Fabia R2

Juniorul echipei Napoca Rally Academy, Simone Tempestini, participă în premieră la cel mai spectaculos raliu din lume, cel al Finlandei. Competiția va avea loc în perioada 1-3 august.

Conform unui comunicat de presă emis de NRA, în Finlanda, Simone Tempestini și Dorin Pulpea au ales să concureze cu o mașină Skoda Fabia R2, obiectivul principal fiind acela de a acumula experiență pe cele mai rapide speciale de raliuri din lume.

„Este un vis devenit realitate. Încă de mic mi-am dorit să particip în Raliul Finlandei și acum sunt pe lista de start a acestei competiții. Îmi doresc să termin acest raliu pentru că fiecare kilometru parcurs aici înseamnă enorm la capitolul experiență”, a declarat Simone Tempestini.

 

„Pentru noi este un raliu foarte important din punctul de vedere al acumulării de experiență. Ne-am concentrat foarte mult la recunoașteri și cred că am reușit să învățăm câte ceva din particularitățile raliului. Sper să parcurgem cât mai mulți kilometri de probă specială acum în regim de cursă”, a spus Dorin Pulpea, copilotul echipajului, în comunicatul de presă.

Astăzi, în prima zi a raliului sunt programate 6 probe speciale, vineri alte nouă pobe, iar sâmbătă ultimele opt speciale.

Distribuie:

Postaţi un comentariu