Talna Oraşu Nou întâlneşte pe FC Zalău în turul II al Cupei României

Jucătorii de la Oraşu Nou îşi doresc o prezenţă cât mai lungă în Cupa României / Sursa foto: fotbaljuniori.ro

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, ieri, programul  Etapei a II-a a fazei naţionale a Cupei României, sezonul 2013-2014, care se va disputa pe 31 iulie. Prima echipă sătmăreană care va intra în focul competiţiei va fi Talna Oraşu Nou, echipă de Liga a IV-a , care va întâlni pe FC Zalău. Sunt şanse mari ca învingătoarea din acest meci să întâlnească, în faza a III-a, pe Olimpia Satu Mare.

Câștigătoarea fazei județene a Cupei României, Talna Orașu Nou, va întâlni în această fază a competiției pe FC Zalău, echipă ce a terminat pe locul 5 în seria a 5-a în sezonul trecut de Liga a 3-a. Meciul va avea loc la Orașu Nou pe 31 iulie de la ora 17.30. Este ştiut faptul că cei de la Oraşu Nou au trecut în prima fază la “masa verde” de Europa Alba Iulia, şi au şanse mari să treacă şi de FC Zalău, mai ales că preşedintele sălăjenilor, Ioan Morar, a şi declarat că gruparea “alb-albastră” nu va pune preţ pe această competiţie şi va deplasa la meci doar juniorii.

“ Venim totuși să ne jucăm șansa. Sigur că vom da credit jucătorilor tineri pe care i-am adus la echipă. Încercăm să implemetăm un proiect pe trei ani aici la Zalău, de întinerire a lotului cu cât mai mulți jucători autohtoni. Tot ce pot să vă spun referitor la meciul de Cupă este că momentan nu face parte din proiectul nostru,   însă așa cum am mai spus nu vom face simplu act de prezență la Orașu Nou”, a declarat președintele zălăuanilor.

De partea cealaltă, antrenorul celor de la Talna, Dacian Nastai, și-ar dori o cât mai lungă participare în competiția tuturor posibilităților cum mai este cunoscută Cupa României. ” În primul rând vreau să spun că noi suntem o echipă de amatori cu mare entuziasm și orice joc al nostru în Cupa României îl considerăm un regal. Jucăm din plăcere și dorim să aducem plăcere spectatorilor. Vreau să joc cu Olimpia în amicale nu neapărat în meci oficial ca să evităm tot felul de orgolii . Sper să avem un adversar accesibil și să trecem și de faza a doua. Am găsit oameni extraordinari aici la Orașu Nou. Președintele Bute se străduiește să ofere cele mai bune condiții jucătorilor localnici inimoși, dornici să facă performanță la acest nivel.Împreună cu ei și cu băieții aduși de la Satu Mare am reușit în premieră să câștigăm faza județeană a Cupei României și acum sprăm să mergem cât mai departe pe tabloul principal al competiției”, a recunoscut antrenorul Nastai.

Distribuie:

Postaţi un comentariu