Talna Orașu Nou întâlnește pe FC Zalău, în Cupa României

Talna Orașu întâlnește în Cupa României pe FC Zalău, partidă așteptată cu sufletul la gură de toată comuna

Miercuri de la ora 17.30 pe terenul comunal din Orașu Nou se va desfășura unul dintre cele mai importante meciuri susținute până acuma de echipa de Liga a IV-a, Talna Orașu Nou.

Câștigătoarea fazei județene a Cupei României, Talna Orașu Nou, va întâlni în această fază a competiției pe FC Zalău, echipă ce a terminat pe locul 5 în seria a 5-a în sezonul trecut de Liga a 3-a. Este ştiut faptul că cei de la Oraşu Nou au trecut în prima fază la “masa verde” tot de o echipă de Liga a 3-a, Europa Alba Iulia.

După ce și-au aflat adversarii din Cupa României, președintele grupării zălăuane, Ioan Morar, a declarat că gruparea “alb-albastră” nu va pune preţ pe această competiţie şi va deplasa la meci doar juniorii.

“ Venim totuși să ne jucăm șansa. Sigur că vom da credit jucătorilor tineri pe care i-am adus la echipă. Încercăm să implemetăm un proiect pe trei ani aici la Zalău, de întinerire a lotului cu cât mai mulți jucători autohtoni. Tot ce pot să vă spun referitor la meciul de Cupă este că momentan nu face parte din proiectul nostru,   însă așa cum am mai spus nu vom face simplu act de prezență la Orașu Nou”, a declarat președintele zălăuanilor.

În replică noul antrenor al celor de la Talna Orașu Nou, Dacian Nastai ne-a declarat că nu v acădea în capcana declarațiilor făcută de oficialul celor de la FC Zalău.

“ Asta este un fel de diversiune din partea celor de la Zalău și nu am să cad în plasa declarațiilor venite din partea președintelui Morar.Sunt sigur că cei de la Zalău vor veni cu dorința de a câștiga și până la urmă ei sunt echipa mai experimentată care are prima șansă. Cum am mai declarat noi suntem suntem o echipă de amatori cu mare entuziasm și orice joc al nostru în Cupa României îl considerăm un regal. Jucăm din plăcere și dorim să aducem plăcere spectatorilor. Toată suflarea din comună aşteaptă acest meci, pentru că nu în fiecare zi te întâlneşti cu o echipă din eşaloane superioare, mai ales pe teren propriu. Tribunele vor fi cu siguranţă prea mici pentru sutele de suporteri care vor veni să îşi încurajeze favoriţii ” ne-a declarat antrenorul Nastai.

În ceea ce priveşte lotul de jucători antrenorul celor de la Talna va încerca să suplinească absenţele a doi fotbalişti care au avut un sezon bun, Cristian Cozma, transferat la Olimpia Satu Mare şi Bogdan Batfalschi, acesta din urmă manifestându-şi dorinţa de a pleca la o altă echipă. Un posibil 11 de început în dreptul echipei Talna Orașu Nou ar putea arăta asfel: Nagy  –  Cseh, I. Cozma, Lung, Paizosz, Erdei, Ignat, Crăciun, Demian, Kovacs, Câmpan.

Distribuie:

Postaţi un comentariu