Tabyta Wampler, arma secretă de la CSM

Tabyta Wampler (foto: la minge) jucătoarea care poate să facă diferenţa la CSM Satu Mare. FOTO-Toatlbaschet.ro

Noul sezon competiţional aduce pentru CSM Satu Mare două nume noi de peste Ocean. Dacă pentru Kortni Jones experienţa cu baschetul românesc este una cu totul în premieră nu acelaşi lucru îl putem spune despre Tabyta Wampler. Americanca a fost sezonul trecut, una dintre jucătoarele de bază a celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, echipă cu care a terminat pe locul patru în LNBF. Datele statistice (a înregistrat medii de 9.7 puncte, 6, 6 recuperări, 1.8 pase decisive şi 9, 5 la eficienţă) o recomandă pe extrema de forţă ca fiind una dintre jucătoarele pe care antrenorul Peter Elers se poate baza, în meciurile din Cupă dar şi în cele din campionat.

Doreşte să facă performanţă cu CSM Satu Mare

Californianca în vârstă de 24 de ani doreşte să facă cât mai multe meciuri bune cu echipa CSM şi să ocupe o cât mai bună poziţie la sfârşitul campionatului. Chiar dacă, momentan, sunt echipe care au bugete mult peste cel al echipei sătmărene, Tabyta crede cu tărie că şi echipa de pe Someş va avea un cuvât de spus în noua ediţie de campionat.

„Ştiu că momentan echipa nu mai dispune de fondurile din anii trecuţi, când CSM se bătea constant la titlu, însă nu întotdeauna banii sunt cei care contează. Am găsit o atmosferă excelentă aici la Satu Mare, cu un colectiv foarte unit şi care dorim să facem performanţă. Ştiu că nu pornim favorite la câştigarea titlului însă această nu ne împiedică să visăm. Muncim din greu la antrenamente şi dorim ca într-o primă fază să ne calificăm în play-off după care orice este posibil.” ne-a declarat americanca.

Se bazează pe aportul fanilor

Sezonul trecut Wampler a evoluat pentru Sepsi Sfântu Gheorge, echipă care este recunoscută pentru dragostea de care se bucură din partea fanilor. De altfel americanca a recunoscut că multe meciuri le-a câştigat şi cu aportul spectatorilor, care au reuşit să facă o atmosferă de vis şi care le-au purtat spre victorie.

“ Am declarat la un moment dat, după ce bătusem Târgovişte la scor, că spectatorii din Sfântu Gheorghe sunt cei mai buni însă ştiu că şi la Satu Mare vom avea o susţinere la fel de bună. Eu sunt foarte ataşată de suporteri şi dacă văd că şi ei sunt de partea noastră atunci dau totul în teren. Ador meciurile  în care se crează o atmosferă fierbinte în tribune şi după câte ştiu şi aici vom avea parte de aşa ceva. Nu vreau să-mi dezamăgesc fanii și sper să obținem rezultate cât mai frumoase” încheie Tabyta.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu