Surse: Horia Ivanovici la Look TV!

Horia Ivanovici va modera Fanatik Show la Look TV, spus sursele TR

Cel mai tare transfer în mass media din România îi are în prim-plan pe cel mai cunsocut realizator de talk show-uri sportive Horia Ivanovici și stația clujeană de televiziune Look. Ivanovici va modera emisiunea Fanatik Show la Look TV din această toamnă au declarat pentru TR, surse apropiate stației TV din Cluj. „Este ultima emisiune la Digi Sport. După patru ani de emisiune, mă despart de echipa de aici. Am hotărât că este mai bine așa. Avem niște viziuni oarecum diferite”, a spus Ivanovici în ediția de luni 2 septembrie 2013. Sursele Transilvania Reporter spun că Fanatik Show se va regăsi în grila de toamnă a postului TV patronat de Paszkany Arpad.  „Ne vom vedea cu Fanatik Show în altă parte”, a precizat Ivanovici la ultima apariție în direct la Digi Sport.

El a mai precizat că a decis de comun acord cu conducerea televiziunii amintite să întrerupă colaborarea care dura de patru ani. Aceleași surse au dezvăluit și că din grila de toamnă a televiziunii ardelene vor dispărea majoritatea emisiunilor cu profil sportiv, doar una dintre cele consacrate urmând să fie în continuare în programul televiziunii lui Paszkany. Acesta a declarat că nu știe nimic despre decizia lui Ivanovici de a părăsi grupul Digi. ”Eu o iau la nivel de glumă. Nici nu știam că Ivanovici și-a dat demisia de la Digi. Oricum, cred că a făcut-o pentru că are oferte de la televiziunile concurente”, a declarat Paszkany Arpad. Se știe că adesea Paszkany neagă lucruri care ulterior se dovedesc adevărate.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. sictir says:

    “…….Cel mai tare transfer în mass media din România îi are în prim-plan pe cel mai cunsocut realizator de talk show-uri sportive Horia Ivanovic……..” , in your fucking mind are you retard …?

  2. ALIARB says:

    Sa vezi ce-i lustruieste bastonul lui Arpi acum ! Mai bine se ducea la AGRO TV .

Postaţi un comentariu