Steliştii, condamnaţi la victorie în meciul cu Basel: “Suntem datori fanilor!”

Steaua e obligată să câştige cu Basel pentru a mai spera la calificarea în primăvara europeană / Foto: zimbio.com

Momentul adevărului pentru Steaua. Pe ultimul loc în grupă, campioana României e obligată să câştige cu FC Basel pentru a mai spera la calificarea în primăvara europeană. „E un meci foarte important pentru noi, probabil ultima şansă de a mai reuşi să ne calificăm în primăvara europeană. Trebuie să câştigăm ca să mai avem şanse de a prinde locul trei sau, de ce nu, locul doi. Până acum, în cele două meciuri pe care le-am jucat, am primit foarte multe goluri, nu am reuşit să ne ridicăm la valoarea competiţiei, să facem jocuri aşa cum ne-am fi dorit. Suntem datori, în primul rând, fanilor noştri”, a atenţionat Laurenţiu Reghecampf.

Steliştii vor avea însă viaţă grea contra elveţienilor. Trupa lui Murat Yakin nu a pierdut nicio partidă în deplasare din cele 11 jucate în toate competiţiile în acest sezon. Mai mult, Basel a demonstrat că este o formaţie puternică, dovadă fiind victoria obţinută pe terenul lui Chelsea, scor 2-1. Campioana Elveţiei va alinia formulă câştigătoare şi la Bucureşti: Sommer – Voser, Schar, Ivanov, Safari – Salah, Diaz, F. Frei, Stocker – Sio, Streller. „Basel este o echipă valoroasă. Joacă de mult timp împreună şi sunt foarte periculoşi. Dar avem forţa să îi învingem”, este optimist Adi Popa, mijlocaşul Stelei.

Partida, care va începe mâine de la ora 21.45, va fi condusă la centru de slovenul Matej Jug. Acesta va fi ajutat de compatriotul său Matej Zunic şi de austriacul Roland Brandner, asistenţi suplimentari fiind Slavko Vincic şi Dejan Balazic. Arbitrul de rezervă a fost desemnat Jure Praprotnik.

Distribuie:

Postaţi un comentariu