Steaua n-a mai făcut Legia

Jasmin Latovlevic a alergat mult, a greşit mult şi a "contribuit" la golul egalizator al polonezilor de la Legia/ FOTO: Dan Bodea

Campioana României la fotbal, Steaua Bucureşti, a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Legia Varşovia, în manşa I din faza play-off a Ligii Campionilor, dar păstrează şanse de calificare în grupele celei mai importante competiţii inter-cluburi din Europa. Steaua a început meciul cu Legia aşa cum anticipam, în forţă, excelând cu şuturi de la distanţă şi pase inspirate, dar portarul oaspeţilor, Kuciak, a fost îngerul păzitor al unei campioane, a Poloniei, debusolată vreme de 40 de minute.

 

Rând pe rând Piovaccari, Tănase, sau Stanciu l-au “făcut mare” pe portarul care până nu demult evolua în Liga I, la FC Vaslui. În minutul 34 Bourceanu a dat o pasă demnă de Liga Campionilor, Piovaccari s-a întors cu faţa la poartă şi l-a lobat excelent pe Kuciak. Era 1-0 pentru Steaua şi 50.000 de suflete din tribune sperau într-un “galop de sănătate” pentru campioana României. A fost singura eroare a portarului polonez. Repriza s-a încheiat cu Legia în atac şi Steaua nu a înţeles nimic. Latovlevic, altă dată imperial, a fost veriga slabă şi în prima parte a jocului şi la fel în cea de a doua repriză.

 

Câteva erori ale fundaşului de bandă stângă au destabilizat reduta construită de Reghecampf şi au dat semnalul revenirii polonezilor în joc. La reluare tot plavii au fost cei care au dictat tempoul partidei şi în minutul 53, după o gravă eroare în apărare, Kosecki a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj. “În prima repriza ei nu au contat, dar au revenit în partea a doua, au marcat şi ne-au făcut viaţa grea pentru retur”, a declarat la finalul partidei portarul Ciprian Tătăruşanu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu