Steaua / 900.000 pentru calificare

Cel mai scump transfer al Stelei din această vară, Gregory Tade (foto, la minge) a marcat împotriva lui Trencin primul gol în tricoul campioanei / Foto: Dan Bodea

Steaua s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, dar a tremurat serios în fața slovacilor de la Trencin. La adăpostul victoriei din partida tur, scor 2-0, roș-albaștri și-au privit de sus adversarii și s-au văzut conduși cu 2-0 încă din minutul 20.

Fără sprijinul suporterilor (Steaua a jucat cu tribunele goale fiind suspendată de UEFA), campioana României a fost doar o umbră a echipei care zburda în partida anterioară cu Pandurii Târgu Jiu. Chipciu a fost din nou absent, Stanciu s-a accidentat repede, iar în apărare a fost ca pe bulevard. Transferați în această vară de la CFR Cluj, Muniru și Tade au readus-o pe Steaua în joc, primul cu un gol frumos, al doilea cu o reușită norocoasă de la punctul cu var.

Chiar și la scorul de 2-2 steliștii au continuat să se chinuie, iar Trencin a înscris din nou și au fost la un pas de o mare lovitură. Meciul s-a terminat cu victoria oaspeților, scor 3-2, iar în calea Stelei va apărea Partizan Belgrad în turul 3 preliminar al Ligii. Pentru a fi sigur de prezența măcar în Europa League, roș-albaștri trebuie să ajungă cel puțin până în play-off-ul Ligii Campionilor, adică să elimine pe Partizan.

Joi, Astra Giurgiu şi FC Botoşani disputa manşele retur din turul 2 preliminar al Ligii Europa, cu Inverness, respectiv Legia Varşovia. În manşa I Astra s-a impus în Scoţia cu scorul de 1-0, în vreme ce moldovenii au cedat cu acelaşi scor meciul de la Varşovia.

Distribuie:

Postaţi un comentariu