Start în noul sezon de volei

Fosta campioană a României, SCVM Zalău (foto, în galben) dă startul în noua ediție a Diviziei A1 de volei masculin / Foto Dan Bodea

Ediția 2013-2014 a Diviziei A1 de volei masculin pornește marți la drum. Prima partidă se dispută de la ora 19.00, la Sala Sporturilor din Zalău, între fosta campioană a României CS Vole Municipal din localitate și SCMU Craiova. Startul oficial al noii ediții de campionat este prevăzut pentru miercuri, 16 octombrie, însă, partida dintre CS Volei Municipal Zalău și SCMU Craiova se va juca marți, la solicitarea televiziunii care va transmite cele mai importante partide din întrecerea interna de volei masculin.

Oltenii au avut o evoluție peste așteptări în campionatul trecut pe care l-au terminat pe poziția a doua la finalul sezonului regulat, în urma campioanei Tomis Constanța. Și în această pauză competițională craiovenii au demonstrat că sunt o echipă puternică.

La Cupa ”Universitatea”, desfășurată la sfârșitul lunii septembrie, la Cluj, SCMU a trecut de CSVM Zalău astfel că, este de așteptat ca și astăzi confruntarea dintre cele două echipe să fie una spectaculoasă.  Mâine CSM Știința Explorări Baia Mare va juca acasă cu CSM București, Unirea Dej va primi vizita formației LPS Piatra Neam, iar Phoenix Șimleul Silvaniei va evolua în fața propriilor suporteri în compania celor de la Dinamo București.

Universitatea Cluj este singura echipă ardeleană care va debuta în deplasare, la Galați, în compania formației Arcada din localitate. Divizia A1 de volei masculin se desfășuară într-un sistem tur-retur, după care se vor juca fazele play-off, respectiv play-out.

Distribuie:

Postaţi un comentariu