Spectacol şi adrenalină pe pârtia de la Mogoşa

Mogosa Downhill Challenge

Staţiunea maramureşeană Mogoşa a găzduit, la finalul săptămânii trecute, o competiţie plină de spectacol şi adrenalină. Este vorba despre concursul de coborâre pe bicicletă, Mogoşa Downhill Challenge.
Traseul a avut o lungime de 2 kilometri şi o diferenţă de nivel de 500 de metri, pe care s-au găsesc numeroase obstacole naturale şi artificiale, printre carte rockgarden-ul de sus, road gap-ul de la mijloc, secţiuni cu rădăcini şi zona de off camber din pădurea de jos.
La competiţie au luat parte zeci de concurenţi, dar şi foarte mulţi spectatori, care au gustat din plin spectacolul oferit de bikeri.
La clasa Elite, unde s-au înregistrat cei mau mulţi concurenţi, 32, locul 1 a fost câştigat de Sorin Pârău, pe poziţia a doua a ajuns, la o diferenţă de doar o secundă, Răzvan, Chilea, iar pe locul 3 a încheiat coborârea, Danika Marku.
La Hard Tail, pe primul loc s-a clasat Dorian Borkics, urmat de Eugen Nacu şi Zoltan Rakosi.
Clasa Junior a fost câştigată de Sebastian Grosu, cu timpul de 4:04:55, urmat, la 19 secunde, de Ciprian Mureşan şi la 33 de secunde de Remus Bonta.
La clasa Masters, locul 1 a fost ocupat de Mihai Istrate, acesta fiind urmat, pe podium, de Christian Rakosi şi Daniel Dumitrescu.
În clasamentul general, cel mai bun timp i-a aparţinut lui Sebastian Grosu (4:04:55), urmat de Sorin Pârău (4:09:65) şi Răzvan Chilea (4:10:84).
Cei mai buni competitori au fost recompensaţi cu trofee, diplome şi premii constând în echipament sportiv.

Foto (c) Hotaţiu Mureşan

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Mihai says:

    Nu aveti cumva mai multe poze de la concurs? Daca da le puteti pune undeva sa le vedem?

Postaţi un comentariu