Snooker / Roonie O`Sullivan vine totuşi la Cluj

Marele campion de snooker, Ronnie O'Sullivan nu mai vine la Cluj

Unul dintre cele mai aşteptate evenimente sportive ale acestei toamne, meciul demonstrativ de snooker dintre Roonie O`Sullivan și Stuart Bingham, a fost pe cale să fie relocat din cauza unor neînţelegeri între organizator şi conducerea Sălii Polivalente. Meciul dintre O`Sullivan și Bingham, programat la data de 22 noiembrie, precede o gală de MMA (care va avea loc în 23 noiembrie), iar promotorul bătăilor în cuşcă a închiriat Polivalenta şi în ziua în care ar urma să aibă loc meciul de snooker.

În plus, pe data de 21 noiembrie, şi echipa naţională de baschet feminin a României joacă meciul de debut în preliminariile Euro 2017, tot la Sala Polivalentă, contra Bosniei. „Sunt trei evenimente sportive foarte importante, care prevăd o perioadă de pregătire ceva mai mare decât de obicei. De exemplu pentru gala MMA organizatorii au nevoie de aproape o zi întreagă pentru a monta cuşca în care au loc luptele.

În cele din urmă am gîsit o soluţie care să împace pe toată lumea şi să putem găzdui toate cele trei evenimente: baschet, snooker şi MMA”, a punctat Ionuţ Rusu, directorul interimar al Sălii Polivalente Cluj. Ronnie O’Sullivan și Stuart Bingham vor susţine două meciuri demonstrative în România, la București și la Cluj. Cel care a intermediat aceste evenimente este omul de afaceri Adrian Thiess, cel care a adus-o și pe FC Barcelona în România.

Distribuie:

Postaţi un comentariu