Simona Halep și-a anunțat programul participărilor la turnee în finalul acestui an. Transylvania Open e pe listă

Foto: Dan Bodea

Fostul lider mondial, Simona Halep, și-a definitivat programul finalului de an și a confirmat participarea la Transylvania Open, al doilea turneu din circuitul WTA găzduit de Cluj-Napoca în perioada 25-31 octombrie.

Astfel, românca va evolua la Indian Wells, turneu din categoria WTA 1000, în perioada 6 – 17 octombrie, Moscova – WTA 500, între 18 – 24 octombrie și Cluj – WTA 250, în perioada 25 – 31 octombrie.

La Transylvania Open sunt așteptate mai multe jucătoare de top, întrucât aceasta va fi ultima competiție înainte de Turneul Campioanelor. Fiind o competiție indoor, chiar înaintea turneului WTA Finals de la Guadalajara, care e programat să înceapă pe 8 noiembrie, noul turneul de la Cluj-Napoca ar putea atrage multe jucătoare din partea superioară a clasamentului mondial WTA.

Cel mai probabil, organizatorii vor acorda și numeroase wildcard-uri jucătoarelor de Top, implicate în lupta pentru calificarea la Turneul Campioanelor. Simona Halep a ieșit din Top 10 mondial și nu mai are nicio șansă să evolueze la Turneul Campioanelor, dar se bucură de foarte multă notorietate la Cluj-Napoca.

Și Emma Răducanu, proaspăt campioană la Flushing Meadows este așteptată de organizatorii Transylvania Open. „Incredibilă forța de care a dat dovadă Emma în ultimele săptămâni! Știu ce înseamnă efortul depus de ea, nu e simplu să menții nivelul super bun chiar în fiecare meci.

Emma face lucrurile să para simple, dar nu sunt deloc așa. Cel mai mult îmi place cât de sinceră e bucuria ei. O așteptăm la Transylvania Open cu brațele deschise! Cred ca România abia asteaptă să o întâlnească și să o aplaude”, a declarat directorul turneului Transylvania Open, Patrick Ciorcilă, pentru GSP.ro.

Distribuie:

Postaţi un comentariu