Simona Halep: ”Mereu am învins-o pe Kerber”

Simona Halep are trei victorii din tot atâtea meciuri disputate în compania numărului unu din echipa Germaniei, Angelique Kerber / Foto: Dan Bodea

A șasea jucătoare în topul mondial WTA, Simona Halep, este încrezătoare în șansele echipei României în fața Germaniei, în meciul de baraj cu Germania pentru menținerea în Grupa Mondială 1 a FED Cup. Românca și-a amintit că a câștigat mereu în fața numărului 3 mondial, Angelique Kerber. De trei ori s-au întâlnit cele două sportive din 2009 și până anul trecut, de fiecare dată constănțeanca reușind să-și adjudece meciurile. Și cea de a doua jucătoare a Germaniei, Andreea Petkovic, are un palmares negativ în fața Simonei.

Românca are un confortabil 5-1 la general. Singura victorie a nemțoaicei datează tocmai din 2009. ”Mă simt foarte bine, mult mai bine acum decât la precedentul meci cu Cehia. Sunt complet sănătoasă, şi foarte încrezătoare. Am câştigat câteva meciuri disputate recent și mă simt extrem de motivată. Îmi doresc acum să câştig ambele meciuri, să nu mai repet începutul slab din meciul cu Cehia. Întâlnim un adversar foarte dificil, dar toate fetele suntem pregătite şi cu siguranţă vom face meciuri bune.

Am câştigat toate partidele cu Kerber de până acum, dar aşa a fost şi înainte de jocul cu Cehia. Acum vom vedea cum va fi, fiecare meci e diferit, are povestea lui dar sper să fie bine şi să învingem”, a spus Simona Halep, în cadrul conferinței de presă dinaintea partidei. Reamintim că meciul dintre România şi Germania se joacă la sfârşitul acestei săptămâni, în zilele de 16 şi 17 aprilie la Sala Polivalentă Cluj-Napoca şi contează pentru menţinerea în Grupa Mondială 1 a FED Cup.

Distribuie:

Postaţi un comentariu