Simona Halep, a patra jucătoare română calificată în turul 2 la Transylvania Open

Simona Halep a învins-o în minimum de seturi pe Gabriela Ruse, scor 6-1, 6-2, și este a patra jucătoare română calificată în turul secund al turneului de tenis Transylvania Open.

Fostul lider mondial a avut nevoie de doar o oră și 14 minute pentru a încheia disputa cu Gabriela Ruse, singura jucătoare din România care a disputat două finale WTA în acest an.

Primul set a durat mai puțin de o jumătate de oră. Halep a făcut legea pe teren, a condus cu 5-0, Ruse reușind in extremis să evite să piardă la zero. Nici actul secund nu a fost mai dificil pentru fosta câștigătoare de la Wimbledon și Roland Garros.

”Mă simt ca acasă la Cluj, de fiecare dată când am venit, fie că am fost la Fed Cup sau la altă competiție. Mi-am văzut pozele prin tot orașul. Și mesajul este deosebit: welcome home. Le mulțumesc organizatorilor pentru asta.

Mă bucur că astăzi am putut să fac un tenis foarte bun. Nu este niciodată foarte ușor să joci împotriva unei jucătoare din România. Gabi a avut un an extraordinar, a intrat în top 100. Știm și noi cum este. A fost o bucurie să fiu e teren. Sper și mâine să joc la fel de bine. Când ai încredere intră toate loviturile. E plăcut să fii la Cluj!”, a spus Simona Halep.

În turul doi Simona Halep o va întâlni pe rusoaica Varvara Gracheva (numărul 81 mondial), care a trecut, marți, în runda inaugurală, de a 75-a jucătoare a lumii Andrea Petkovic (Germania).

Distribuie:

Postaţi un comentariu