Show / Un meci, o mie de învingători

Spectacolul a fost la cote maxime în duelul tradițional dintre baschetbaliștii de la U-BT și fotbaliștii de la ”U” / Foto: Dan Bodea

Meciul eveniment, de baschet-fotbal, dintre baschetbaliştii de la U-BT şi fotbaliştii de la ”U” s-a ridicat la nivelul aşteptat de cei peste 1.000 de fani prezenţi în tribunele Săli Polivalente, miercuri seara. Partida a fost inclusă în cadrul evenimentelor pregătite pentru aniversarea celor 95 de ani de la înfiinţarea Clubului Sportiv Universitatea.

În prima parte a evenimentului componenţii celor două echipe s-au înfruntat în meciul de baschet. FC U Cluj i-a trimis în teren pe Ciupe, Ceppelini, Ducu Ninu, P. Jovanovic şi Veselovsky, iar Bobo Pintea a răspuns cu un cinci format din Mandache, Barnette, Curtis Millage, Silvășan şi Baciu.

Spectacolul a fost la ela acasă cu „uriaşii” de la U-BT în prim plan. Pentru a mai echilibra balanţa Petar Jovanovic de la FC ”U” şi Branko Cuic de la U-BT au făcut schimb de echipe. A urmat confruntarea cu mingea de fotbal în care evident băieţii lui George Ogăraru şi-au luat revanşa pentru experienţa anterioară.

La un moment dat în poarta echipei de fotbal a intrat Vali Lemnaru care a reuşit câteva parade de senzaţie şi i-a atras atenţia antrenorului său că se poate baza pe el în caz de nevoie. Pe parchet Ceppelini le-a „împletit” picioarele baschetbaliştilor. La final sportivii au primit aplauze generoase din partea publicului care a gustat din plin reeditarea întâlnirilor dintre fotbalişti şi baschetbalişti, tradiţionale în anii 70-80.

Urmăriți în continuare o galerie foto realizată de Dan Bodea.

Distribuie:

Postaţi un comentariu