Show / Care pe care, „U” întâlneşte pe „U”

Altădată o confruntare tradiţională, întâlnirea dintre fotbaliştii de la "U" şi baschetbaliştii de la U-BT va avea loc, miercuri, la aproape 7 ani de la ultima întâlnire (30 ianuarie 2008) / Foto: Dan Bodea

Miercuri seara, de la ora 19.00, Sala Polivalentă va găzdui o înfruntare inedită între fotbaliştii de la Universitatea şi baschetbaliştii de la U-BT. Altădată un duel tradiţional între soprtivii celor două echipe, evenimentul şi-a derulat ultimul episod tocmai în 2008, pe parchetul Sălii Sporturilor „Horia Demian”.

Din 2008 şi până azi doar MArius Popescu a mai rezistat în lotul „Şepcilor roşii”, fostul atacant la Universităţii fiind acum antrenor al echipei secunde a clubului universitar. De partea cealaltă, baschetbaliştii stau mult mai bine. Mocanu, Cenan, Nedvedj, Cuic, Chetreanu, Bobo Pintea şi Mircea Cristescu se află şi acum în structurile clubului U-BT, ca jucători, antrenori, sau oficiali.

În spectacolul sportiv programat miercuri, giganţilor de sub panou le vor răspunde Lemnaru, Veselovsky şi ceilalţi componenţi ai echipei lui George Ogăraru. Intrarea publicului este liberă.

Postaţi un comentariu