Sfârșit de săptămână de coșmar pentru echipele clujene de volei

Foto: Dan Bodea

Cele patru echipe clujene înscrise în primul eșalon valoric al țării, Divizia A1 (masculin și feminin), au pierdut întâlnirile programate la sfârșitul săptămânii. Un singur set au câștigat băieții de la Unirea Dej, în rest s-au consemnat victorii la limită 3-0 la seturi pentru adversare.

Unirea Dej a început seria meciurilor, pe teren propriu, cu Olimpia Titanii București, formație nou-promovată în Divizia A1. În ciuda aparentei lipse de experiență, bucureștenii s-au impus fără emoții la Dej, scor 1-3 la seturi (17-25, 25-17, 15-25, 22-25).

Tot în întrecerea masculină, Universitatea Cluj a făcut act de prezență la București, pentru meciul cu Știința. Gazdele au spart gheața și au obținut primul succes stagional, 3-0 la seturi, în fața unei echipe clujene anesteziate de distanța parcursă. Pe seturi, Știința s-a impus cu 25-13, 25-19, 25-21, fapt ce arată că alb-negrii au început să simtă ritmul jocului abia în ultimul set, mult prea târziu pentru a emite petenții.

În campionatul feminin, ACS Volei Turda, în premieră pe prima scenă a voleiului feminin, a avut parte de un start de campionat tare. După ce în prima etapă a jucat acasă cu campioana, CSM Târgoviște, în cea de-a doua a întâlnit vicecampioana, Volei Alba Blaj. Așa cum era de așteptat, formația din Blaj s-a impus cu 3-0 la seturi (25-16, 25-15, 25-15).

La fel ca și în întrecerea masculină echipa feminină a CS Universitatea Cluj a bifat deplasarea în Moldova, pentru meciul cu Știința Bacău, doar din obligație. Deși a întâlnit cealaltă echipă favorită la retrogradare, trupa clujeană nu a lăsat nici un moment senzația că ar putea câștiga măcar un set în fața gazdelor care au înscris pe foaia de joc doar 8 sportive și au folosit 7. Știința Bacău s-a impus cu 3-0 la seturi (25-15, 25-17, 25-18).

Distribuie:

Postaţi un comentariu