Începând de joi Satu Mare devine capitala scrimei juvenile

De joi şi până marţea viitoare Sala de Scrima "Alexandru Csipler" va găzdui C.N de floretă şi spadă U20

Sala de scrimă “Alexandru Csipler” găzduieşte, începând de mâine şi până marţea viitoare, Campionatele Naţionale de juniori (U20) la floretă şi spadă.

Competiţia va începe cu proba feminină la floretă individual, acolo unde vor intra pe planşe şi opt scrimere de la CS Satu Mare. Este vorba de Petrişor Evelyn, Buier Regina, Varga Anett, Erdei Reka, Haidu Adriana, Lazin Alexandra, Potor Andrea şi Jagher Viktoria.

Vineri este programată proba pe echipe feminin, iar sâmbătă şi duminică vor intra în focul competiţiilor băieţii, atât la individual cât şi pe echipe.

Naţionalele vor continua cu spada, acolo unde, luni este programată proba individuală la feminin, iar marţi proba pe echipe, de asemenea la feminin.

La floretă vor concura 30 de sportivi de la Steaua Bucureşti, Palestra Bucureşti, Petrolul Ploieşti, Farul Costanţa, Universitatea Timişoara şi desigur CS Satu Mare.

“Ne aşteaptă un concurs puternic însă am speranţa că vom obţine rezultate cât mai bune, mai ales că toată vara ne-am antrenat din greu. Ultimul stagiu de pregătire înaintea competiţiilor oficiale a fost la Buşteni, unde a avut loc un cantonament centralizat, acțiune organizată în premieră de Federația Română de Scrimă.” ne-a declarat antrenorul de floretă de la CS Satu Mare, Dan Şuta.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu