Rugby/ “Zimbrii”, doborâţi de bănăţeni

Vicecampionii României la rugby, CSM Ştiinţa Baia Mare a fost călcată în picioare de campioana en titre RCM Timişoara/ FOTO: Tania Purcaru

Vicecampioana României la rugby, CSM Ştiinţa Baia Mare, a fost călcată în picioare de campioana en titre a ţării, RCM Timişoara, într-un meci din cadrul etapei a II-a a fazei play-off a SuperLigii Naţionale. Bănăţenii s-au impus categoric, cu scorul de 26-6, la capătul unui meci pe care l-au controlat tactic în întregime.

După doar 10 minute de joc bănăţenii aveau deja 7-0 pe tabela de marcaj, iar la juătatea prime reprize am consemnat pentru statistici şi cel de al doilea eseu, tot în dreptul campionilor. Maramureşenii au ripostat prin două lovituri de pedeapsă transformate, astfel că, scorul pauzei a fost de 12-6, în favoarea echipei gazdă, RCM Timişoara.

În partea secundă a meciului tot timişorenii au fost cei care au reuşit să culce balonul în terenul de ţintă, de două ori, fiecare încercare fiind şi transofrmată. Maramureşenii au încercat să ţină pasul cu echipe fostului campion mondial Chester Williams dar nu au reuşit decât să limiteze proporţiile scorului. În etapa viitoare CSM Ştiinţa Baia Mare va juca, pe teren propriu, cu Farul Constanţa. În grupa play-out, Universitatea Cluj a stat, urmâns să întâlnească, la sfârşitul săptămânii viitoare, pe teren propriu, pe CSM Bucureşti.

Distribuie:

Postaţi un comentariu