Rugby / Uriaşi dezlănţuiţi

Rugbyştii de la Universitatea Cluj au luat lecţii de box de la antrenorul Hercz Josej

Rugbyştii de la ”U” Cluj au parte de cele mai diversificate antrenamente. De la exerciţii folosite cu precădere în atletism, la placajele specifice sportului pe care îl practică şi până la şedinţe de pregătire la sala de box, toate fac parte din meniul propus de antrenorul Bogdan Cantor. Până să se dueleze cu adversarii în viitorul sezon, universitarii şi-au descătuşat energia în sacii de box.

Scurt dar intens
Antrenamentul la sala de box a CS Universitatea a fost privită ca o joacă de mare parte a elevilor lui Bogdan Cantor, dar la finalul şedinţei, care nu a durat mai mult de o jumătate de oră, rugbyştii erau la fel de sleiţi ca un boxer de categorie greau după 12 reprize.

„Mi-am dorit în primul rând să le arăt băieţilor din echipă cum se antrenează colegii noştri de la secţia de box. Bănuiam că pentru mulţi dintre ei va părea o joacă, dar ştiam că va fi o şedinţă de pregătire scurtă şi de intensitate maximă. Azi am venit la sala de box, săptămâna viitoare vom continua cu alt gen de antrenament pentru a ne cunoaşte colegii de club şi pentru a ne cunoaşte şi ei pe noi”, a declarat antrenorul echipei de rugby ”U” Cluj, Bogdan Cantor.

Dacă la loviturile în sacii de box cei mai mulţi dintre universitari s-au descurcat, unii dintre ei au întâmpinat reale probleme la săritul corzii, însă, toţi au fost numai ochi şi urechi la explicaţiile antrenorului secţiei de box, Hercz Josef care s-a declarat la rândul său mulţumit de prestaţia rugbyştilor.

„A fost plăcut să pregătesc echipa de rugby şi o experienţă nouă pentru mine. Băieţii s-au descurcat destul de bine, dar cel mai important este că au fost ascultători şi au încercat să respecte regulile de pregătire a acestui sport”, a spus Hercz.

”U” Cluj îşi continuă pregătirea centralizată la nivel local până la începutul lunii martie când vor efectua un cantonament la Bucureşti, unde au programate şi o serie de meciuri de verificare. SuperLiga Naţională de rugby, ediţia 2014, va debuta la sfârşitul lunii martie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu