Rugby / ”U” Cluj, în semifinalele Cupei Regelui

Rugbyştii de la "U" s-au calificat în semifinalele Cupei Regelui, unde vor întâlni formaţia Timişoara Saracens / Foto: Dan Bodea

Echipa masculină de rugby CS Universitatea Cluj a pierdut, sâmbătă, cu scorul de 14-15, meciul disputat în deplasare contra Stelei București, dar s-a calificat în semifinalele Cupei Regelui, cea mai nouă competiție internă în sportul cu balonul oval. Meciul contând pentru etapa a IV-a a Cupei Regelui a fost unul echilibrat, clujenii fiind felicitați la finalul întâlnirii pentru dârzenia cu care au luptat pentru fiecare balon.

Înfrângerea la un singur punct diferență le-a adus ”studenților” punctul bonus defensiv, suficient pentru calificarea echipei în semifinale. ”Vreau să felicit întreaga echipă pentru dăruirea de care a dat dovadă. Au luptat admirabil și merită din plin această calificare. Este o performanță frumoasă pentru care băieții au muncit enorm”, a declarat managerul Universității, Bogdan Cantor.

În meciul tur, disputat la Cluj-Napoca, ”U” s-a impus cu scorul de 15-12. În urma rezultatului de la București s-au stabilit practic cele patru echipe care vor continua lupta pentru trofeu. Astfel, în prima semifinală se vor întâlni Timișoara Saracens (câștigătoarea grupei A) și Universitatea Cluj (locul 2 în grupa B), respectiv CSM Știința Baia Mare – Olimpia București.

Meciurile penultimului act al competiției sunt programate la data de 29 august, pe terenul echipei câștigătoare de grupă, iar finalele vor fi găzduite de Stadionul Național ”Arcul de Triumf” la data de 5 septembrie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu