Rugby / ”U” Cluj a înscris două eseuri în primul amical de la Bucureşti

Rugbyştii de la Universitatea Cluj au pierdut primul amical din stagiul de pregătire de la Bucureşti, scor 12-31 cu CSM / FOTO: Dan Bodea

Rugbyştii de la ”U” au disputat vineri, 7 martie, primul meci test din cadrul stagiului de pregătire pe care îl efectuează la Bucureşti. Universitarii au pierdut, scor 12-31 partida cu CSM, o echipă întărită în această iarnă cu foarte mulţi jucători, între care şi Nicolae Barbu, plecat tocmai de la ”U”.

În ciuda diferenţei mari de scor managerul alb-negrilor, Lorin Cantor, s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei antrenate de Bogdan Cantor şi Ioan Teodorescu. „Băieţii noştri au prestat un joc bun, scorul nu este relevant. După această partidă antrenorii echipei noastre vor şti mai bine ce e de făcut pentru perioada următoare. Scorul pare mare, dar diferenţa s-a făcut pe final de partidă, atunci când antrenorii noştri au rulat tot lotul de jucători”, a declarat Lorin Cantor.

Pentru Universitatea Cluj au înscris câte o încercare Cristian Murgoci şi Vali Roşu, iar Nicu Ignea a transformat unul dintre eseuri. Următoarea partidă de verificare a universitarilor este programată luni, 10 martie, în compania formaţiei Dinamo Bucureşti, de la ora 13.00.

Distribuie:

Postaţi un comentariu